laupäev, 3. august 2013

Kui hiired on kodust ära.....siis on kassidel pidu!!

Nagu te teate, siis hetkel oleme puhta üksi siia koertega jäetud, kuna Per-Thore on naise Hege ja Katiega oma purjekat nimega Arctic Flyer Svalbardilt (Norra valdus Põhja-Jäämeres) ära toomas. Ennustatavalt jõuavad nad tagasi koju kas 7. või 8. augustil. Ühendust nendega telefoni teel igatahes ei saa.


Alguses tundus küll natuke kõhe, et kõik on meie (Maret, Kärt, Josh) vastutusel ja kui midagi juhtub, peame ise hakkama saama. Või noh, kui aus olla, siis ega keegi miskipärast Joshiga väga ei arvesta, sest ta on koeramaailmas alles niiöelda uustulnuk ja seega on taaskord põhivastutus meie õlgadel....Aga kui aus olla, siis me isegi naudime seda, et saame siin omapead olla ja tegutseda nii, kuidas ise õigeks peame. 31. juulil tuli ka Jaak (kes ei tea, siis tegemist on Mareti poisssõbraga) siia ning seega töökätest meil puudust ei tule ning oleme usinamad kui varem ;)

Käime jätkuvalt mustikal ja varsti saab ka pohlale :)
Ja loomulikult ei puudu meie menüüst pannkoogid ja Joshi imehea mustikamoos kaneeliga ;)

      Loomulikult käime ka koertega jooksmas- jalutamas                                                                       Josh Lill-Annaga

Tierra ja Lill-Anna





Joogi-söögikausid puhtaks!!!



Eemaldamas üleliigseid poste aedikust. Kui üksi ei saa, siis .....
....... kahekesi ikka saab






Ning õhtuti paneme vahel ka korralikud riided selga, et end normaalsete inimestena tunda ja sööme norralaste ühte lemmikrooga ehk hot doge :) Vorste grillime lõkkel laavus.
Nii kui püsti tõused, hõivatakse kõige mugavam koht...



Õhtuti oleme just nii väsinud



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar