reede, 26. juuli 2013

Traksid peale!!

Eile oli pisikeste kelgukoerte Kayaki ja Kano jaoks tähtis päev- toppisime neile esimest korda traksid peale, kuna lahtiselt joostes kippusid nad viimasel ajal koduteed ignoreerima. Palju huvitavam on ju linde jahtida ja linnupoegi süüa... Seega, et siinne lindude populatsioon välja ei sureks, tuli kutsikad traksidesse panna. 

Algus oli natuke kaootiline, kuna Kayak üritas omal traksid seljast ära süüa, maas kukerpallitades need pealt ära nühkida või siis neist lihtsalt välja ronida. Harjumine toimus sellegipoolest hämmastavalt kiirest ja varsti jooksid mõlemad juba nagu päris õiged kelgukoerad :)

Ka kõige pisemad traksid mõjusid kutsikate seljas nii, nagu oleks väike laps omale suure inimese ülikonna selga pannud...


Kano ei suutnud ära imestada, miks õde Katie vabalt ringi võis joosta...

 Kodutee läks juba uskumatu kiirusega

Pärast jalutuskäiku olid kutsud seekord eriti väsinud. Ega see tõmbamise töö lihtne ei ole kui oled harjunud vabalt ringi jooksma (ega nad meil loomulikult mingit trenni ei hakka veel saama, selleks on nad veel liiga noored, aga rihma otsas sikutavad ja tõmbavad nad ju sellegipoolest)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar