teisipäev, 11. märts 2014

24 uut jalakest ja 128 varbakest

Kõik meie uudised tulevad küll hirmus suure hilinemisega, aga nagu näha, siis nad vähemalt ikkagi tulevad! 18. jaanuar rõõmustas meid kaheksa uue koerapere liikmega, kelle vanemateks meie parim juhtkoer Jamie ja eelmisel kevadel Ralph Johannesseni kennelist ostetud Ravna. Sündis kolm emast ja viis isast kutsikat, kelle nimed on Dolce, Desperado-Dave, Diesel, Dragon, Duracell, Dynamite, Diamond ja Delta. Hetkel on küll vaid kaks kutsikat oma kindla nime kätte saanud, aga eks varsti peab teised ka ära otsustama :)

Ravna
Jamie
Esimesed piimalonksud :)
Nagu pildiltki näha, järgivad enamik kutsikaid isa Jamie kasukamoodi, vaid üks tegelane on otsustanud pruuni tooni kasuks.
Käpapikk
Nii kui kutsikatel silmad avanevad, tutvustatakse neile kelgukoera suurimat sõpra- kelku ;)

Katie kutsikatega meie uues handleriautos, milleks on vana Landrover ja mis vaatamata oma ülilahedale välimusele pidavat olema äärmiselt halb sõita (õnneks pole meie seda veel proovinud, muidu oleks see praeguseks päris kindlasti kuskil parandustöökojas või romulas...)
Esialgu elasid kutsikad koos Ravnaga omanike maja esikus, aga kui nad juba liiga usinalt ringi hakkasid paterdama, kolisid nad õue aedikusse ja viimasel ajal on nad saanud juba koos emmega vabalt ringi joosta. Iseenesestki mõistetavalt on pisikesed tegelased olnud peaaegu sünnist saati turistide suurim rõõm ja väntsutusobjekt... Tavaliselt on meil aga sel ajal hirmus palju muud tegemist, kui kutsikad külaliste rõõmuks välja jalutama tulevad. Seda suurem oli täna rõõm, kui meil oli esimene matkavaba päev üle mitme kuu ja läksime ise pisikäppadega väikesele avastusretkele.


Viimase aja suured vihmad on paljud mättad lumekatteta jätnud

Iga puhmas, mätas ja oksake on lausa uskumatult põnev!!


Kärt ja Dolce






Desperado-Dave

Ise nii väiksed, aga juba nii asjalikud...

2 kommentaari: