reede, 25. aprill 2014

Kes läheb, kes tuleb


13.aprillil lõpetas meie kaashandler Katie töö AAT-s ning lendas tagasi tsivilisatsiooni. Kui meil sajab akna taga lund ja kisub vaikselt lumetormiks, kõnnib tema nüüd kontsakingadega mööda Rooma tänavaid ja koostab jumal teab mis andmete põhjal olulisi graafikuid ja tabeleid. Kindel on see, et kuskil me üksteist ikka taas näeme- kas siis sooja Itaalia päikese all, vihnmasajuses Tallinnas või meile koduseks saanud koeraaedikus Põhja-Norras ;)

Kiire fotosessioon enne lennujaama ruttamist

Katie ja tema lemmik Lurven
Kui keegi lahkub, on aga kohe keegi uus tulemas. Paar nädalat oli meie juures katseajal Ungarist pärit Abigel. Tema tuli meie juurde konkurentfirmast Villmarkssenterist. Kuna talle meie juures väga meeldis ning tööd tegi ta usinalt, siis alates juunist töötab ta täiskohaga siin uue handlerina. Kui ta töötab sama palju kui ta räägib ja sama kiiresti kui ta uusi küsimusi formuleerib, poleks neil rohkem uusi handlereid vajagi! ;)Tänu temale õnnestus meil heita pilk ka kurikuulsale Villmarkssenterile, millest on küll palju juttu olnud, aga millega olime siiani vaid nii palju kokku puutunud, et kohtusime vahel rajal nende rakenditega. Neil on 300 koera ja töö käib nagu vabrikus- hiiglaslikud turistigrupid voorivad päevast päeva sisse-välja. Ei vahetaks seda kohta meie oma vastu. Aga tore on see, et Abigeli kaaslane töötab jätkuvalt seal ja kui ühel päeval sõitma läksime, tuli ka tema oma rakendiga Villmarkssenterist ning sõitsime koos meie juurde välja. Sellist asja polegi siin ilmselt varem juhtunud, et kahe firma handlerid koos sõitmas oleksid käinud! :)
                                      
Abigel kutsikaga miilustamas
Hetkel on meil abilisena tööl ka Saksamaalt pärit Vivian, kes õpib ajutiselt Tromso ülikoolis. Tema jääb siia nii kauaks kuni Abigel juunis siia jõuab.

Vivian Katie'ga
Ning millalgi mais peaks siia jõudma veel üks uus handler Prantsusmaalt, kes varem on Alaskal kelgukoertega töötanud. Keegi aga ei tea täpselt, millal ta siia peaks jõudma, kuna Prantsusmaalt tuleb ta siia jalgrattal.....

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar