esmaspäev, 14. oktoober 2013

Sügis-talvine muinasjutt

Laupäeval (12.10.) otustasime Maretiga, et oleks aeg jälle matkasaapad jalga tõmmata ja natuke ümbrusega tutvuda. Ilm oli üle tüki aja suurepärane- sinine taevas ja natuke päikest. Suundusime taas vana tuttava mäe Alappeni poole plaaniga üles leida Espeni majake, mida ta meil lahkelt alati kasutada lubab. Ainus, mis me teadsime, oli see, et tema maja peaks olema pooleldi värvitud ning üks pool ühte värvi ja teine teist.
Mida rohkem ülespoole me ronisime, seda külmemaks muutus ning isegi lume nägime ära :) Vaated, mis avanesid, olid imeilusad, igas suunas kuhu vaatasime, nägime lumiseid mägesid.
Üks on kindel- järgmine kord läheme sinna juba plaaniga ööseks jääda ning käime ka matkarajal. Loodetavasti näkkab meil ka siis virmalistega.

 



Siit vaadates tundub veel üsna sügisene olevat

Aga meie suundume talvele vastu

Mägesid võiks lõputult vaadata

Uskumatu, aga mäed näevad iga päev erinevad välja....lumi, valgus, udu....kõik muudab seda vaadet ja tüdineda pole sellest kunagi võimalik




Teel Espeni majakese juurde


Alappeni matkarada

Majad keset muinasjutumetsa.....milline on Espeni oma??


Lumiiiii

Ja üles me ta leidsimegi

Olemas on nii gaasipliit kui ka puuküttega ahjuke. Samuti on seal valmis ka magamiskotid ja puud kütteks. Kui lund akna taga sajab ja ahjus tuli praksub ning sa kuuma veini rüüpad, saab seal küll väga hubane olema!!


Järgmise korrani!!



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar